Piese din dezmembrari

Piese din dezmembrari

Piese din dezmembrariDaca vreti sa va reparati masina mai ieftin va recomandam piese din dezmembrari. In cele ce urmeaza va prezentam mai multe masini de top pentru anul 2017.

Redactorii nostri considera ca aceste vehicule sunt cele mai bune masini, pickup-uri, crossover-uri si SUV-uri pentru anul 2017. In fiecare an, pentru mai mult de trei decenii, am condus mai multe masini noi prin mii de kilometri  pentru a determina lista noastra anuala a celor mai bune masini. Regulile care trebuie luate in considerare sunt simple: participantii trebuie sa coste mai putin de 80.000 $ (orice pret mai bun ar trebui sa fie excelent in mod implicit) si trebuie sa fie fie un castigator care revine, fie complet nou sau semnificativ revizuit. Cu toate acestea, castigarea concursului nu este usoara - pentru a lua un trofeu acasa, un vehicul trebuie sa ofere o valoare buna, sa exceleze in misiunea data si, in mod critic, sa ofere o experienta placuta de conducere. Aceste masini ofera toate aceste calitati. In timp ce nici una dintre ele nu este perfecta, ele se apropie de acel ideal mai mult decat orice altceva ce ati puteti cumpara .

Ati vazut noile modele de Audi A4 sau  seria BMW 2 sau  noul Jaguar XE - oricare dintre versiunile lor, apropiate - puteti sa mergeti cu ele oriunde atata timp cat banii va permit sa le aveti. Da, pentru a obtine un castigator de 10 din aceasta clasa, a trebuit sa nu ne mai uitam la preturi. Autovehiculele cer intr-adevar tot mai multi bani, dar si ele sunt si cu mult imbunatatite. Ca dovada, va sugeram Audi si Jaguar, ambele provocatoare pentru dominatia indelungata a BMW a genului compact-sport-sedan, dar ambele in etape foarte diferite ale dezvoltarii.

In acest an, 10Best a dovedit din nou ca exista unele masini bune de ales daca aveti un buget de 40.000 de dolari pana la 50.000 de dolari, dar putine sunt la fel de distractive ca modelele de top din seria 2 BMW, cu combinatia lor de dimensiuni. Gama de masini din seria 2 primeste noi monitoare: modelul 230i inlocuieste modelul 228i ca baza cu patru cilindri; M235i devine M240i; Iar acum exista M2 Juiced, in esenta un M240i cu turbo, scaune, anvelope, frane si un tonus nou de suspensie, plus inca 30 de cai putere.

Jaguar este noul model, fiind eliberat de Ford in 2008 . Sub Ford, Jaguar nu a reusit niciodata sa intre pe piata sub 50.000 de dolari. O multime de timp pretios a fost pierdut, in timp ce Jaguar a continuat sa incerce vanzarile de masini scumpe la snobii britanici, refuzand sa ia in serios producerea unor masini pentru tineri pe piata de lux.

Jaguar se straduieste sa ofere clientilor posibilitatea de a alege intre primul  sedan compact si  XE. Exista trei motoare, inclusiv un motor diesel, optiunea de tractiune pe spate sau pe toate rotile, si o varietate de nivele si optiuni care incep in centrul pietei la 35.895 dolari si variaza pana la R-Sport, preturile cu usurinta sarind peste marcajul de 50.000 de dolari unde Jaguar a incercat sa se mentina.