Promovarea unui parc de dezmembrari

Promovarea unui parc de dezmembrari

Tot ceea ce trebuie sa stii despre anunturile de dezmembrari si despre alte modalitati de promovare.

Tocmai ai pus bazele unei afaceri proprii de dezmembrari auto sau moto si nu stii cum sa te promovezi? In primul rand, trebuie sa stabilesti mediul in care se va desfasura afacerea ta: real sau virtual. Daca ai un magazin real sau participi la targuri de profil, modalitatile de promovare vor fi altele decat cele indicate in cazul unui magazin online.

Indiferent daca vrei ca afacerea ta sa prospere in mediul virtual sau in cel real, exista o modalitate de promovare care functioneaza pentru ambele variante: anunturile de dezmembrari. Dar unde vei publica aceste anunturi si cum le vei promova astfel incat sa ajunga la publicul tinta al afacerii tale? In primul rand, trebuie sa te gandesti la publicarea acestora in cateva publicatii print de profil sau de anunturi. Poti apela la ziare care fac in mod explicit acest lucru sau la reviste si periodice care au rubrici alocate acestui subiect.

Insa nu uita sa publici anunturile tale de dezmembrari si in presa auto specializata, pentru ca cei mai multi dintre potentialii tai clienti le vor cauta, cu siguranta, acolo.

Nu uita nici de online, chiar daca magazinul tau activeaza in mediul fizic. Apeleaza la site-urile de anunturi gratuite, dar si la cele platite, pentru a castiga mai multa credibilitate. Social media este aproape la fel de importanta pentru promovarea anunturilor de dezmembrari, asa ca nu uita sa faci o pagina de Facebook si un cont de Twitter pentru afacerea ta.

Adauga un blog site-ului tau si updateaza cat mai des stocul de piese disponibile. Nu neglija nici ideea de a crea un blog pentru a descrie piesele pe care le comercializezi sau pentru a face activitatea firmei tale mai transparenta pentru toti clientii. Te poti folosi si de mijloace traditionale de promovare, asa cum sunt flyerele, bannerele sau materialele promotionale, insa va trebui sa fii foarte atent la mediul in care le plasezi pentru ca promovarea sa fie eficienta.