Dezmembrari Piese Auto Botosani

Dinocarb S.R.L. - Dezmembrari Camioane Botosani

Dezmembrari Piese Auto Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Botosani: Dinocarb S.R.L. - Dezmembrari Camioane Botosani.

Dinocarb S.R.L.
Dezmembrari Camioane | Piese noi, originale sau producator | Piese second-hand provenite din dezmembrari pentru camioane
0744.793.854

Despre Noi

 Domeniul nostru principal de activitate consta in comercializarea pieselor provenite din dezmembrarea camioanelor dar si piese noi originale sau de producator in functie de cerintele clientilor.

dezmembrari_piese_camioane botosani

  Oferim o gama completa de produse, pentru toate autovehiculele comercializate in Romania. Compania noastra ofera servicii de dezmembrari auto: camioane ( IVECO; MAN; Renault; Mercedes; Scania; Volvo) si autoutilitare, la cele mai avantajoase preţuri. Comercializam si piese de camioane. Preturile oferite de noi sunt competitive la nivel national, prin achizitionarea acestora direct de la importatori.

dezmembrari_camioane botosani

  Profita acum de ani de experienta in domeniul auto pe care specialistii nostri o au si achizitioneaza cele mai bune piese auto, de o calitate exceptionala. Nu trebuie sa fii specialist ca sa beneficiezi de o diagnosticare rapida si un pret corect. Stocul pe care vi-l propunem conţine elemente de directie, suspensie (articulatii, bielete, bucse, brate), amortizoare, arcuri, elemente distribuţie, tampoane motor si cutie viteze, componente ale sistemelor electrice (faruri, senzori, relee), elemente distributie, ambreiaj, accesorii. Suntem o echipă tanara interesata de rezolvarea problemelor care pot aparea inevitabil la masina dumneavoastra.

piese faruri stopuri camioane botosani

Servicii

  • Dezmembrari camioane
  • Piese noi, originale sau producator
  • Piese second-hand provenite din dezmembrari
  • Vanzari camioane second-hand
  • Oferim factura si garantie