Dezmembrari Piese Auto Botosani

Dezmembrari Auto Botosani

Dezmembrari Piese Auto Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Botosani: Dezmembrari Auto Botosani.

dezmembrari piese auto botosaniOferim clientilor nostri o gama variata de piese auto provenite din dezmembrari, avem pe stoc sute de modele de autovehicule pe care le putem dezmembra pe loc clientilor nostri.

Piesele provenite din dezmebrarea autovehiculelor pot fi achizitionlate direct de la sediul nostru sau pot si livrate oriunde in tara prin curierat.

Piesele auto din dezmembrari sunt demontate cu grija de mecanici auto calificati si sunt depozitate in conditii optime, ferite de intemperii, in plus sunt piese originale care sunt in stare perfecta de functionare demontate de pe masini avariate.

Parcul auto va sta la dispozitie cu un stoc foarte mare de piese auto de la diferite autoturisme cum ar fi: motoare benzina si diesel, cutii de viteza, turbine, alternatoare, electromotoare, portiere, capote, chiulase,casete de directie, pompe de injectie, injectoare etc. Garantie, transport, livrare, retur: Asiguram piese originale, de calitate, factura, garantie si restituirea banilor in caz de retur. Vanzarea se face direct din depozitele noastre, sau prin serviciile de curierat rapid, in toata tara.

  Parcul de dezmembrari auto se afla in continua crestere si va pune la dispozitie orice reper necesar dumneavoastra. Oferim piese auto: Audi, Opel,  Ford,  VW,  Alfa Romeo,  BMW,  Fiat,  Mercedes-Benz, Skoda,  Renault,  Rover,  Saab, Citroen, Ford, dar si piese auto din dezmembrari pentru alte marci.

Galerie foto