Dezmembrari Piese Auto Buzau

Dezmembrari Auto Buzau

Dezmembrari Piese Auto Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Buzau: Dezmembrari Auto Buzau.

  Automax Express este un parc auto cu o veche si vasta experienta in domeniul pieselor auto, fiind in slujba clientilor sai inca din 1995.
  Firma isi desfasoara activitatea in comformitate cu prevederile legale in vigoare, avand autorizatii RAR, MEDIU si POLITIE, de asemenea fiind autorizata si pentru preluarea masinilor vechi in programul "rabla", sau doar pentru radiere. De asemenea pentru o buna relatie cu clientii sai avem implementat si programul ISO 9001.
  Piata Pieselor Auto Second Hand din Romania este intr-o continua dezvoltare, tot mai multe firme aparand in acest domeniu. Avand in vedere criza economica mondiala prin care trece toata lumea, putini isi mai permit schimbarea Pieselor de la Masina cu Piese Noi, aduse pe comanda, pretul acesotra fiind mult mai mare decat cel al Pieselor Second Hand provenite de la Masinile Vechi Dezmembrate.
  Cand vine vorba de Masini Dezmembrate, in partea de est a tarii - mai precis in Buzau, exista firma AUTOMAX EXPRESS care, inca din anul 1995 va pune la dispozitie cele mai renumite tipuri de Masini pregatite pentru Dezmembrare.
  Orice producator recomanda pentru autoturismele produse Piese Auto originale. Pretul acestora este mare si nu se justifica de multe ori in pretul total al autoturismului.   Devine astfel o solutie eficienta achizitia de piese second hand, iar Automax Express incearca sa ofere un serviciu de calitate in acest domeniu.
  Aici gasiti Piese Auto din Dezmembrari de la cel mai mare Parc de Dezmembrari Auto din Buzau.

  • Toate piesele au garantie si se pot livra in toata tara.

Servicii

  • Masini dezmembrate
  • Piese Auto dezmembrari
  • Piese Auto Noi
  • Tractari Auto
  • Jante

Galerie foto