Dezmembrari Piese Auto Chetani

Samio SRL

Dezmembrari Piese Auto Chetani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Chetani: Samio SRL.

Samio srl vinde piese din dezmembrare pentru diferite marci de masini cum ar fi :BMW, VW, MERCEDES, NISSAN, PEUGEOT,RENAULT, OPEL, Masini japoneze,trimitem prin curierat oriunde in tara.

Suntem o companie localizata in CHETANI, judetul Mures, si infiintata in anul 1991. Ceea ce isi propune firma Samio S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca piese, accesorii auto, dezmembrari auto, ambreiaje, casete de directie, arcuri, telescoape. Compania noastra are un personal de 9 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. 

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Samio S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto