Dezmembrari Piese Auto Ernei

Pad Auto Haus SRL

Dezmembrari Piese Auto Ernei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Ernei: Pad Auto Haus SRL.

Firma de Dezmembrare PAD AUTO HAUS SRL autorizata va stam la dispozitie cu piese auto second-hand din dezmembrare pentru orice tip de autoturism si utilitara indiferent de motorizare si an. Va oferim garantie si factura in conformitate cu legea 449/ 2003 la piesele cumparate de la noi .Va stam la dispozitie cu livrari in toata tara prin curierat rapid.

Parc de dezmembrari auto avand o gama variata de piese, marci europene. Preturi accesibile. Aducem si piese la comanda speciala. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta PAD AUTO HAUS SRL, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 

Galerie foto