Dezmembrari Piese Auto Falticeni

Dezmembrari Auto Piese Auto Falticeni

Dezmembrari Piese Auto Falticeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Falticeni: Dezmembrari Auto Piese Auto Falticeni.

Piese auto SH din dezmembrari, Dezmembram aproape orice tip de masina.... Ne gasiti in sat Praxia mun Falticeni, Soseaua Falticeni Tg Neamnt.

ADIVALEX SRL a fost infiintata in anul 2005. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principalIntretinerea si repararea autovehiculelor.

Firma noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de piese de schimb pentru autoturisme, de suv-uri, cat si de autoutilitare. Oferta nostra se adreseaza tuturor celor ce apreciaza si doresc piese de inalta calitate: persoane particulare, unitati service, dealeri si alte retele de vanzare.

Experienta acumulata in domeniul dezmembrarilor si actualizarea constanta a personalului nostru, cat si a stocului de piese sunt puncte forte ale companiei noastre.  Noi oferim clientilor nostri fiabilitatea, profesionalismul si seriozitatea in furnizarea de servicii si produse oferite.

Oferim clientilor nostri toata gama de piese auto din dezmembrari si accesorii auto din dezmembrari: motoare in stare perfecta de functionare cu garantie; cutii de viteza manule cat si automate. Elemente de caroserie din dezmembrari: bari fata si spate, planse bord, elemente de interior, stopuri, faruri, oglinzi, , parbrize, geamuri laterale, usi, aripi, plafon, jante, scaune auto in stare foarte buna. Toate piesele mai sus mentionate provin, marea majoritate din UE, sunt piese originale provenite de pe masini cu km putini. La toate piesele oferim garantie.

 

Galerie foto