Dezmembrari Piese Auto Frumusani

Dezmembrari Auto Piese Auto Frumusani

Dezmembrari Piese Auto Frumusani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Frumusani: Dezmembrari Auto Piese Auto Frumusani.

Dezmembrari auto Frumusani - Weresinico srl. Dezmembrari auto in Calarasi. Dezmembram masini marca BMW, Renault, Opel, Fiat, Ford si Daewoo. S.C. Auto Weresinico S.R.L., este o firma care se ocupa cu dezmembrari auto si comercializarea de piese auto "second hand" ce provin din dezmembrari auto proprii. Majoritatea autoturismelor sunt de provenienta din Anglia, sunt aduse pe platforma in tara si au carte service la zi, nefiind rulate in tara. Parcul auto este constituit din autoturisme fabricate in intervalul 1997-2009, de diverse motorizari, atat pe benzina cat si diesel. In parcul nostru de dezmembrari auto puteti gasi elemente de caroserie, de motorizare, cutii de viteze, articulatii, elemente de interior si multe alte piese.

Tratam fiecare client cu multa atentie si profund interes si de aceea, va rugam sa sunati in prealabil pentru fiecare piesa, pentru a stabili cu exactitate ce anume doriti si daca avem piesa sau piesele respective pe stoc. La cerere, si cu plata in avans, se pot aduce anumite modele pe baza de comanda. Toate piesele se vand cu certificat de garantie conform Legii 449/2003-art.22/2. NU vindem piese defecte sau de calitate indoielnica! Dispunem si de un mic service auto pentru montaj la cerere.

Galerie foto