Dezmembrari Piese Auto Gilau

Dezmembrari Auto Piese Auto Gilau

Dezmembrari Piese Auto Gilau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Gilau: Dezmembrari Auto Piese Auto Gilau.

Cel mai bine aprovizionat centru dezmembrari auto din zona Cluj Napoca fiind situat in imediata vecinatate a autostrazii Transilvania mai exact la 11 km de Cluj Napoca in localitatea Gilau( pentru clujeni in spatele castelului Banffy). Cu un stoc variat de piese auto second hand ACG va ofera posibiliatea de a achizitiona piese pentru marci renumite ca: Mercedes, BMV, VW, Audi, Ford, Renault, Opel etc. NOU! ACG livreaza prin curierat rapid oriunde in tara la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp posibil.

Societatea noastra si-a propus si urmareste satisfacerea nevoii de piese pentru posesorii unor autovehicule de fabricatie mai veche. De aceea investim in autovehicule aduse, in principiu, direct din strainatate, de la persoane fizice sau juridice si, cu ajutorul unor buni meseriasi, dezmembram aceste autovehicule si recuperam doar piesele care inca sunt functionale si se pot refolosi ca atare. Avem, aducem si dezmembram autovehicule din gama Ford, BMW, Volkswagen, Opel, Fiat, Renault, etc.

Servicii

  • Dezmembrare Autovehicule si comercializare piese de schimb
  • Tratarea si colectarea autovehiculelor scoase din uz / eliberare certificat distrugere auto necesar radierii definitive
  • Depozit anvelope Second-Hand, Hotel anvelope
  • Vulcanizare
  • Spalatorie Auto
  • Service Rapid ( Schimb de ulei, filtru aer si filtru polen, inlocuit placute frana )

Galerie foto