Dezmembrari Piese Auto Malu Mare

Dezmembrari Auto Malu Mare

Dezmembrari Piese Auto Malu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Malu Mare: Dezmembrari Auto Malu Mare.

WOLCAR SRL este una dintre cele mai mari firme specializate in dezmembrari auto si in vanzare de piese auto (VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Porsche, Mini) din judetul Dolj, cu sediul in Malu Mare (Craiova), avand un numar impresionant de autovehicule cu diverse modele, iar principalul obiectiv de activitate consta in dezmembrari auto.

Firma si-a inceput activitatea in anul 2005 din dorinta de a oferi clientilor o gama larga de piese provenite din dezmembrari, insa activitatea noastra s-a diversificat in functie de necesitatile pietei. Respectand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in service auto, WOLCAR SRL ofera echipamente de ultima generatie, lucrand doar cu personal specializat, cu o experienta vasta in domeniu. Astazi WOLCAR SRL pune la dispozitia clientilor un service autorizat, un parc auto si un stoc generos de piese si subansamble auto pentru marcile disponibile. Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii simultan pentru mai multe autovehicule (VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Porsche, Mini).

Service-ul nostru este specializat in reparatii mecanice si electrice pentru autoturisme europene.Piesele auto disponibile spre vanzare includ componente electrice, elemente de caroserie, elemente de interior, sisteme de climatizare, etc.

 

Servicii

Serviciile oferite de firma noastra includ:

    - dezmembrari si service auto;

    - diagnoza computerizata  cu testere de reprezentanta (VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Porsche, Mini, BMW) si tester Bosch pentru alte marci;

    - identificarea pieselor in mod profesionist pe baza seriei de caroserie;

    - chip tuning;

    - diagnosticarea sistemului electric;

    - testarea sistemului de franare;

    - verificare suspensiilor si articulatiilor;

    - echilibrari dinamice;

    - reparatii capitale ale motoarelor;

    - curatirea sistemelor de alimentare si injectie;

    - masa de indreptat caroserii si cabina de vopsit;

    - tractarea autovehiculelor avariate. 

Avantajele de care beneficiaza clientii nostri:

    - livrarea pieselor la sediu sau prin curierat;

    - piesele second-hand sunt testate pe bancul de proba;

    - 3 luni garantie;

    - factura  pentru piesele noi si pentru piesele second hand;

    - livrare rapida (1-2 zile lucratoare);

    - garantia returnarii banilor in cazul unui retur.

Galerie foto