Dezmembrari Piese Auto Oradea

Dezmembrari Auto Oradea

Dezmembrari Piese Auto Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Oradea: Dezmembrari Auto Oradea.

Parcul nostru este format din maşini cu istoric cunoscut. Toate autoturismele au fost verificate înainte de a fi expuse pentru dezmembrat. Oferim garantie pentru fiecare piesa în parte. Ne puteţi vizita pe Str. Calea Clujului nr 304 Oradea.

PHP Auto comercializeaza piese auto din dezmembrari si masini avariate. Va invitam sa vizitati showroom-ul PHP Auto situat in Oradea, Calea Clujului 403, Bihor, Romania.

Avem pe stoc mii de piese auto care folosesc repere pe tipuri de masini, pe modele si anul de fabricatie, gata sa satisfaca cerintele clientilor exigenti, la preturi deosebite.

Piesele auto din dezmembrari sunt demontate cu grija de persona calificat si sunt depozitate in conditii optime. Piesele si componentele sunt in stare perfecta de functionare.

Va punem la dispozitie elemente si accesorii de: caroserie, cutie de viteze, electrice, evacuare, frane, optice, directie, motor, radiatoare, suspensie, rulare, transmisie si altele.

In cazul in care nu avem pe stoc produsele solicitate putem aduce si la comanda.

Va asteptam!

 

Galerie foto