Dezmembrari Piese Auto Pielesti

Dezmembrari Auto Pielesti

Dezmembrari Piese Auto Pielesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Pielesti: Dezmembrari Auto Pielesti.

SC Euromotors Craiova va pune la dispozitie o gama larga de piese auto second hand sau noi pentru aproape toate marcile de autoturisme si microbuze Livrarile se pot face in alte localitati din tara prin firma de curierat cu care avem contract. Efectuam si tractari auto cu platforma de 3,5 tone.

SC Euromotors Craiova va pune la dispozitie o gama larga de piese auto second hand sau noi pentru aproape toate marcile de autoturisme si autoutilitare. Livrarile se pot face in alte localitati din tara prin firma de curierat cu care avem contract.

Mărci auto dezmembrate: Alfa-Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Lancia, Land-Rover, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota, VW, Volvo, Vauxhall, Iveco.

Garanţie, transport, livrare, retur: Garantie intre 30 si 120 zile,pentru piese montate in service autorizate. Perioada de retur 15 zile. Livrarile se pot face in alte localitati din tara prin firma de curierat Urgent Curier.

 

Galerie foto