Dezmembrari Piese Auto Ploiesti

Dezmembrari Auto Piese Auto Ploiesti

Dezmembrari Piese Auto Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Ploiesti: Dezmembrari Auto Piese Auto Ploiesti.

Infiintata in anul 2001 si are ca obiectiv de activitate achizitionarea deseurilor feroase, neferoase, deseuri plastic, PVC, PET si hartie.Societatea noastra se ocupa si cu dezmembrare de autoturisme, precum si cu vanzarea de componente auto din dezmembrare.Pentru autoturismele si camioanele pe care le achizitionam in vederea dezmembrarii, oferim adeverinta de radiere din circulatie daca este cazul.

Detinem toate autorizatiile cerute de legislatie pentru desfasurarea acestei activitati, precum si certificari ISO9001 (sistemul de management al calitatii) si ISO 14001 (sistemul de management de mediu). Societatea noastra poate efectua lucrari de debitare, dezasamblare pentru orice structuri metalice, preluare a deseurilor din orice zona a tarii si dispune de utilajele si personalul necesar pentru efectuarea acestor lucrari.12312

Acum e mult mai simplu sa obtineti piesa auto dorita, facand cerere si dupa o intensa cautare in baza de date revenim cu un raspuns. De obicei avem piese auto pentru orice tip de autovehicul, piese noi sau second hand dupa cum doriti, piese din import sau autohtone. Pentru piesele vandute oferim GARANTIE. Se emite factura cu TVA.
Se pot livra piese prin curier cu posibilitatea vizionarii la ridicarea acestora.

Oferim montajul pieselor vadute, la cerere, in locatia noastra din Ploiesti str. General Ion Dragalina nr.16 (langa Gara de Nord). Societatea noastra se ocupa cu achizitionarea si dezmebrarea autoturismelor si autoutilitarelor, precum si cu vanzarea de componente auto din dezmembrare pentru toate marcile. Achizitionam orice model de autoturism sau vehicul pentru care oferim documente in vederea radierii atat din finaciar cat si din circulatie.

 

Galerie foto