Dezmembrari Piese Auto Popesti-Leordeni

Dezmembrari Auto Popesti-Leordeni

Dezmembrari Piese Auto Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Popesti-Leordeni: Dezmembrari Auto Popesti-Leordeni.

Centrul de dezmembrari GOLDCRIS AUTO situat in judetul Ilfov, localitatea Popesti Leordeni , nr. 159F vinde piese din dezmembrari la preturi (negociabile) avantajoase cu livrare in toata . Oferim piese auto din urmatoarele marci : AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, NISSAN, SEAT, PEUGEOT ,RENAULT, PORSCHE. Va rugam nu ezitati sa ne contactati.

SC GoldCris Auto vinde din stoc accesorii motor si elemente de caroserie si articulatie pentru marcile vw : golf 4 si 5 , Touran, Passat,Touareg, Peugeot:307, 206, 407 ,406, 607 , Santa fe , Audi :toate modelele din 1998-2010 , Nissan x-trail , Citroen c3 , Seat Leon ,Cordoba ,Altea , Renault Clio,Megane 2.

S.C GOLDCRIS AUTO pune la dispozitia clientilor sai piese auto originale din dezmembrari la preturi atractive cu livrare in toata tara pentru o gama larga de automobile precum VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA,HYUNDAI, PEUGEOT, SEAT, NISSAN, RENAULT,PORSCHE. Parcul nostru auto acopera prin volum si varietate toate nevoile de baza pentru aceste categorii si avem o bogata experienta in importul si desfacerea de piese auto de schimb. Raportul calitate-pret pe care l-am oferit de-a lungul timpului, ne-a ajutat sa ne consolidam o reputatie excelenta si sa ne formam un cerc larg de clienti fideli, dar si un numar mare de colaboratori. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive,incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Galerie foto