Dezmembrari Piese Auto Ramnicu Valcea

Dezmembrari Auto Piese Auto Ramnicu Valcea

Dezmembrari Piese Auto Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Ramnicu Valcea: Dezmembrari Auto Piese Auto Ramnicu Valcea.

Dezmembrari si comercializari piese auto second hand , autoturisme, autoutilitare , camioane si autobuze .Motoare diesel si benzina, elemente de caroserie, elemente de mecanica, esapamente, cutii viteze, alternatoare, electromotoare, turbine, pompe injectie, chiuloase, anvelope, jante, ornamente de exterior si interior, etc.

Tratam fiecare client cu multa atentie si profund interes si de aceea, va rugam sa sunati in prealabil pentru fiecare piesa, pentru a stabili cu exactitate ce anume doriti si daca avem piesa sau piesele respective pe stoc. La cerere, si cu plata in avans, se pot aduce anumite modele pe baza de comanda. Toate piesele se vand cu certificat de garantie conform Legii 449/2003-art.22/2. NU vindem piese defecte sau de calitate indoielnica! Dispunem si de un mic service auto pentru montaj la cerere.

Galerie foto