Dezmembrari Piese Auto Rasesti

Dezmembrari Auto Piese Auto Rasesti

Dezmembrari Piese Auto Rasesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Rasesti: Dezmembrari Auto Piese Auto Rasesti.

SC TSC ELECTRIC SRL Are in proprietate 5273 metri patrati pe care este amplasata o hala in suprafata construita de 800 metri patrati unde se desfasoara activitatea de dezmembrare. Societatea mai detine si 2 magazii in suprafata de 300 metri patrati unde sunt depozitate piese rezultate in urma dezmembrarii outovehiculelor si care urmeaza sa fie valorificate. Pentru functionarea activitatii de dezmembrare au fost optinute toate avizele si autorizatile necesare pe care le anexam.

Oferim servicii complexe si variate in domeniul auto. Orice producator recomanda pentru autoturismele produse piese auto originale. Pretul acestora este mare si nu se justifica de multe ori in pretul total al autoturismului. Devine astfel o solutie eficienta achizitia de piese second hand, iar noi incearcam sa orferim un serviciu de calitate in acest domeniu.

Mărci auto dezmembrate: Alfa-Romeo, Audi, BMW, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Land-Rover, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, VW, Volvo, Vauxhall, Iveco

 

Galerie foto