Dezmembrari Piese Auto Razvad

I.I. Matei V Catalin

Dezmembrari Piese Auto Razvad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Razvad: I.I. Matei V Catalin.

Suntem o firma de dezmembrari auto situata pe sos. Targoviste - Ploiesti (DN72) la iesirea din Razvad. In conformitate cu prevederile Legii 211/2011 privind regimul deseurilor, stocarea se face in conditii corespunzatoare, fara a avea un impact negativ asupra mediului înconjurator. Gestionarea deseurilor se realizeaza fara a pune în pericol sănatatea umana ai fara a genera riscuri pentru aer, apa, sol, fauna si flora. Din dorinta de a proteja mediul si a contribui la campania globala în acest sens, firma noastra va face în anul 2014 investitii majore prin achizitia unei linii de depoluare performante, cu o tehnica avansata conform normelor UE.

Tratam fiecare client cu multa atentie si profund interes si de aceea, va rugam sa sunati in prealabil pentru fiecare piesa, pentru a stabili cu exactitate ce anume doriti si daca avem piesa sau piesele respective pe stoc. La cerere, si cu plata in avans, se pot aduce anumite modele pe baza de comanda. Toate piesele se vand cu certificat de garantie conform Legii 449/2003-art.22/2. NU vindem piese defecte sau de calitate indoielnica! Dispunem si de un mic service auto pentru montaj la cerere.

Galerie foto