Dezmembrari Piese Auto Resita

SC A&D Ralmax

Dezmembrari Piese Auto Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Resita: SC A&D Ralmax.

A & D RALMAX SRL a fost infiintata in anul 2008. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Dezmembrari autovehicule.

Oferim piese din dezmembrari la preturi convenabile. Piese de motor, suspensie, anvelope, jante, elemente de caroserie etc.. Posibilitate de trimitere oriunde in tara prin curier.

 

Daca doriti sa ne vizitati ne gasiti in Cartierul Doman, al municipilui Resita, care se afla la numai 3 km de centru administrativ, la iesirea spre orasul Anina. Depozitul si parcul auto este situat chiar la intrare.

 

Societatea noastra, infiintata de o echipa de tineri entuziasti, si-a propus si urmareste satisfacerea nevoii de piese pentru posesorii unor autovehicule de fabricatie mai veche. De aceea investim in autovehicule aduse, in principiu, direct din strainatate, de la persoane fizice sau juridice si, cu ajutorul unor buni meseriasi, dezmembram aceste autovehicule si recuperam doar piesele care inca sunt functionale si se pot refolosi ca atare. Avem, aducem si dezmembram autovehicule din gama Ford, BMW, Volkswagen, Opel, Fiat, Renault, etc. Consecventi in urmarirea scopului nostru, pentru asigurarea nevoilor clientilor nostri, incepand cu luna februarie 2011, prin dezvoltarea retelei noastre de colaboratori, pe langa piese obtinute din dezmembrari, avem posibilitatea de a livra si piese noi.

 

Galerie foto