Dezmembrari Piese Auto Sighisoara

SC SIREF SRL

Dezmembrari Piese Auto Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Sighisoara: SC SIREF SRL.

SC SIREF SRL va sta la dispozitie cu urmatoarele produse: jante auto second hand din tabla si aluminiu, cauciucuri noi si second-hand, piese auto provenite din dezmembrari. De asemenea cumparam si vindem masini second-hand. Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie la numarul telefonic de contact.

Infiintata in anul 1991, Siref S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. Cu un efectiv de 6 angajati, Siref S.R.L. efectueaza: servicii de reciclare materiale fier vechi. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. 

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Siref S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. 

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Siref S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Galerie foto