Dezmembrari Piese Auto Turda

Dezmembrari Auto Piese Auto Turda

Dezmembrari Piese Auto Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Turda: Dezmembrari Auto Piese Auto Turda.

Firma de dezmembrari auto autorizata va stam la dispozitie cu piese auto second-hand pentru orice tip de autoturism si utilitara indiferent de motorizare si an. Va oferim cea mai lunga garantie de pe piata la piesele cumparate de la noi si va stam la dispozitie cu livrari in toata tara prin curierat rapid.

Firma de dezmembrari cu capital romanesc 100%. Stam la dispozitia clientului cu servicii de calitate, proptitudine si seriozitate maxima. Oferim servicii de calitate si garantie pentru fiecare piesa cumparata din unitatea noastra. De asemenea pentru a satisface cerintele tuturor facem si livrari in toata tara in maxim 24 de ore de la comanda piesei prin curierat rapid.

Mărci auto dezmembrate: Alfa-Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota, VW, Volvo

Garanţie, transport, livrare, retur: Asiguram piese originale, de calitate, factura, garantie si restituirea banilor in caz de retur. Vanzarea se face direct din depozitele noastre, sau prin serviciile de curierat rapid, in toata tara.

Galerie foto