Dezmembrari Piese Auto Vladimirescu

I.I. Ale Progresiv

Dezmembrari Piese Auto Vladimirescu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dezmembrari Piese Auto Vladimirescu: I.I. Ale Progresiv.

La iesirea din Arad spre Deva,pe DN7.Oferim toata gama de piese si accesorii auto: motoare in stare perfecta de functioanare cu garantie; cutii de viteza; elemente de caroserie; stopuri, faruri, oglinzi, parbrize, geamuri laterale; jenti; scaune ,etc

Ceea ce isi propune firma este sa ofere produse de calitate ca piese si accesorii auto – elemente de caroserie si interioare, motoare, ambreiaje, amortizoare. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Activitatea societatii consta in dezmembrarea autoturismelor si comercializarea pieselor rezultate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Si pentru ca Automobile Parts S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

 

Galerie foto